EINESS

Cicle de cultura digital i ESS (Economia Social i Solidària)

Programació Formacions
Responsive image

Comunicació Online d’Impacte

Com despleguem una campanya de Comunicació Online d’Impacte?

En aquesta formació online, la Mar Redondo i Justel de la Cooperativa Quepo ens transmetrà eines, idees i coneixements per desplegar campanyes de Comunicació Online d’Impacte.

DIMECRES 20/10/21 16.00-17.30

Participants

Mar Redondo i Justel @MarBondia

Copywritter, community manager i analista digital. Experta en la gestió de xarxes socials i web, la creació de contingut i l’avalució de campanyes digitals. Ha treballat més de deu anys en el camp de la comunicació digital i s’ha especialitzat en creació de contingut social, cultural i polític. Graduada per la Universitat de Barcelona en Dret i Ciències Polítiques, també té experiència en altres àmbits de la comunicació com les relacions públiques, la premsa i el disseny gràfic. Els darrers any ha treballat per l’Ajuntament de Barcelona, la llibreria La Carbonera, la Fira Literal, Stop Mare Mortum, Oxfam-Intermón i Quepo, entre altres.

#Copywritter #CM #Cultura #SEO #LlenguatgeFàcil

Cultura digital és...

“La cultura digital oberta ens permet ser emissores i receptores d'informació en peu d'igualtat. Promou una relació més democràtica entre els diferents agents de la societat, que poden publicar i disposar d'informació lliurement. ”

-Mar Redondo i Justel