EINESS

Cicle de cultura digital i ESS (Economia Social i Solidària)

Programació DIALEGS
Responsive image

Rocío Manzano

Fundadora de NUS Cooperativa, la seva formació i la seva trajectòria han estat molt ecléctiques i és des d’aquest eclecticisme des d’on es defineix. Formada en interpretació de cinema i interpretació teatral ha anat complementant els seus estudis amb cursos i formacions de dansa, cant, teatre de les oprimides, facilitació de grups i treball de processos.
A nivell professional s'ha mogut entre el terreny de l'audiovisual, el teatre i la facilitació de grups.
En teatre ha trobat l'equilibri entre ser actriu, directora, productora i gestora. Com a actriu destaca “17 simpàtiques maneres d’acabar amb el capitalisme” de la Cia Casa Real (estrenada al Teatre Tantarantana), com a directora la feina feta a l'espectacles “PLA-DUR” de Atzur Visual (Antic Teatre) i en l’àmbit de la producció “Assajar és de Covards” de la Cia Casa Real (Teatre Tantarantana).
Dins NUS és la coordinadora de l'àrea de teatre, on també porta la producció i la coordinació artística, és la cap de comunicació A més és membre activa de les assemblees activistes i sectorials El Col·lectiu de Companyies i Dones i Cultura.

Ponent a:
“Debat: Accions performatives per a transformar el futur”

@rociomanzano

#culturatransformadora #teatresocial #teatredeloprimit #culturafeminista

Dijous 10/11/22 18.00-19:30 [en viu]

Ateneu Harmonia (Barcelona)

Potencialitats de la Cultura Digital Oberta

“M’agrada treballar en col·lectiu i pensar com connectar persones i projectes en la feina que faig. Em motiva treballar amb grups des del cos i la intuïció. Crec que es pot barrejar professionalitat i rigor amb espontaneïtat i cura”.

-Rocío Manzano