EINESS

Cicle de cultura digital i ESS (Economia Social i Solidària)

Programació Escèniques
Responsive image

Safari Sonor + performance col·lectiva amb Linalab

En aquesta taller d’experimentació i creació sonora, sortirem a l’espai públic per capturar sons i després experimentarem per a crear narratives culturals i socials a través dels sons recollits. Utilitzarem tècniques provinents del món del so per a imatges (cinema) per a crear paisatges sonors on poder explicar històries (narratives) a través del so (sense imatges), i generar una performance col·lectiva en clau lúdica i experimental, de la mà de Lina Bautista (Linalab). En aquest taller també treballarem col·lectivament en clau de futurs plausibles entorn com volem recrear, reimaginar i redissenyar sonorament els espais públics.

Lina Bautista va estudiar composició musical a Bogotà, Colòmbia. Des de 2010 viu i treballa a Barcelona, on va finalitzar estudis de composició i noves tecnologies, Sistemes Musicals Interactius i Art Sonor. Amb el seu projecte musical Linalab ha actuat en escenaris de tot el món. Actualment dirigeix el projecte europeu on-the-fly centrat en live coding.

Forma part de diversos col·lectius com Toplap Barcelona; Famíliar DIY; Synth Vicious; Sons de Barcelona; és coordinadora tècnica de Mediaestruch i professora del Màster en Art Sonor de la UB i del Taller sonor de Belles Arts de la UOC.

@linalab

Dissabte 12/11/22 16:00 - 20:00 [en viu]

La Marfà (Girona)

Potencialitats de la Cultura Digital Oberta

“Per a mi el que té més rellevància en aquest àmbit és l'hàbit de compartir, de no tenir por a ensenyar metodologies i eines, i estar segura que d'aquesta manera el treball també s'enriqueix a la vegada que s'enriqueix el dels altres. Veig la cultura digital oberta com un procés on s'ha d'anar aprenent i ser conscient de les decisions que es prenen i la procedència de les eines que es fan servir.”

-Lina Bautista