EINESS

Cicle de cultura digital i ESS (Economia Social i Solidària)

Programació Formacions
Lina Bautista EinESS

Música amb codi en directe:
obrir les eines, ensenyar l'algoritme.

Música amb codi en directe: obrir les eines, ensenyar l'algoritme.

En aquesta sessió parlarem del live coding, una pràctica oberta a tothom que combina diverses tecnologies amb la premissa d'escriure i modificar codi en directe i ensenyar-lo. Veurem com endinsar-nos en aquest món i provarem algunes de les seves eines per fer música.

Dijous 19/10/23 18.00 Online

Participants

Lina Bautista @linalab

Lina Bautista va estudiar composició musical a Bogotà, Colòmbia, i va completar els seus estudis de composició i noves tecnologies, Disseny de Sistemes Musicals Interactius i Art Sonor a Barcelona. Amb el seu projecte musical Linalab, ha produït diversos treballs discogràfics i actuat en escenaris arreu el món. De 2020 a 2022 va codirigir el projecte finançat per Europa Creativa "on-the-fly" i va formar part del comitè organitzador de la Conferència Internacional de Live Coding a Madrid 2019 i Utrecht 2023. Actualment, és membre de diversos col·lectius com Toplap Barcelona i col·lectiu Axolot i imparteix classes en diverses universitats de Barcelona.

Potencialitats de la Cultura Digital Oberta

“La cultura digital oberta ens dona la possibilitat d'apoderar-nos de la tecnologia col·lectivament, fent-les servir evitem que les eines digitals es converteixin en caixes negres.”

-Lina Bautista