EINESS

Cicle de cultura digital i ESS (Economia Social i Solidària)

Programació Formacions
Clàudia Barberà EinESS

Com editar vídeos amb Openshot?

Com editar vídeos amb Openshot?

Al llarg d'aquesta sessió mostrarem el procés d'edició de vídeos amb el programari Openshot, des de la importació de material a l'exportació del vídeo. Es donaran recursos i idees per realitzar edicions senzilles i resolutives per a no professionals del vídeo.

Dijous 26/10/23 18.00 Online

Participants

Clàudia Barberà @nadircinema

Realitzadora audiovisual, il·lustradora i docent. Nascuda a Sant Just Desvern l'any 1991. Graduada en Comunicació Audiovisual per la Universitat Pompeu Fabra, amb un màster en Direcció de Fotografia a l’ESCAC, estudis en Educació Social per la UOC i màster en Recerca Educativa per la Universitat Autònoma de Barcelona on s’ha especialitzat en la cruïlla entre art i educació. El 2018 cofunda l’Associació Nadir Audiovisual i Educació amb l’objectiu de promoure l’audiovisual crític dins l’educació formal.

Potencialitats de la Cultura Digital Oberta

“La cultura digital oberta té el potencial de transformar la societat en molts aspectes: fomentant la col·laboració, la creativitat o la igualtat d'oportunitats i la lliure circulació de la informació i el coneixement. Fa falta una tecnologia més ètica i equitativa, i la cultura digital oberta camina cap a aquesta direcció.

-Clàudia Barberà